I den senneste tid har Esbjerg fået flere nye spise steder. Restauranter som Posthuset, Sundheds Caféen og Scandic Olympic har fået sig et godt opstart og Esbjerggensere kan nu få kulinariske oplevelser flere steder i byen. Vi vil fremover besøge disse restauranter i Esbjerg for at opleve og fortælle om alle de spændende koncepter, og mad retter på menuerne. Vi vil også få mulighed for at høre om deres historier og de metoder som restauranter bruger når de tilberedder maden for gæsterne. 

Hotel Scandic Olympic Esbjerg Har arbejdet på at blive kendt overfor den lokale befolkning. Her ser man et billede en ret fra deres menu. Det ser lækkert ud og det smager fantastisk. 

De fleste af os der arbejder med online markedsføring ved at man ikke kommer udenom Google og SEO, hvis man skal skaffe flere kunder til sin forretning. Også i den grad har restauranter brug for eksponering på Google for at blive mere synlige overfor online besøgende. Derfor har jeg planer om at undersøge mulighederne indenfor online markedsføring hvor restauranter i kan imødekomme den efterspørgsel for smagfuld oplevelser i byen.