Lattapon Injaroen

Kontakt mig

Konsulent ydelser

CMB Marketing  arbejder med identificering og derefter udvikler nye forretnings muligheder der er nødvendige for varig succes i vores kunders forretning . Vores rådgivnings formål leverer en kombination af kunde , business og teknologi indsigter, der er nødvendige for at skabe effektive strategier, der hjælper med at prioritere den rette handling .

Du har kontrollen

Platformen er meget fleksibel og simpel for alle at bruge. Dette giver dig 100% kontrol, hvor du kan styre virksomhedens online profil og identitet. Vi kan  tilbyde dig noget helt unikt i forhold til web og markedsføring. Det er et værktøj, som mange af vores kunder bruger til at håndtere markedsføring, og samtidig hjælper til at man sparer tid.

Jeg bruger "Akademisk Værktøjskasse"

Forretnings Muligheder

Værdikæde

Kompetence Udvikling

Leverandørkæde

Strategisk Prioritering

Produkt Stategi

MARKEDSFØRINGSPLAN

Strategi der sikrer success

En markedsføringsplan skal betragtes som et redskab, der hjælper – og tvinger – dig til at tænke struktureret på, hvordan du markedsfører og sælger dine produkter eller ydelser. I denne plan kan du måned for måned beskrive, hvordan du vil markedsføre din virksomhed. Denne plan fokuserer på det, du skal udføre og hvornår.

Toon Young Businessman 16 small

Professionelle partnere indenfor branchen

Kompetencer

Fører dig til mål

Lattapon Injaroen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Technical Designer 2007

Marketing Management 2013

Global Health Studies 2014

Innovation Certifikat 2014

Business Consultant and Marketing Specialist 2015

Google Certified Partner 2016

  • Web strategies 83%
  • Business development 67%
  • Management 67%
  • Salg, markedsføring & kommunikation 75%

CMB Marketing startede i 2011

Af Lattapon Injaroen

Ud over den Lattapon Injaroen, har han kontakt til et støre antal freelancere, som han kan trække på. At han gør brug af freelance-arbejdere betyder at kunderne kan sammensætte den helt rigtige gruppe specialister til hvert enkelt projekt. Dette er også med til at holde de samlede omkostninger nede, så man kan prissætte billigere end konkurrenterne.

Har I ønske om en ny hjemmeside eller andet markedsføring, tager han gerne ud til en snak, inden han begynder et samarbejde.Har I spørgsmål om produkter eller ønsker I et møde, kontakt Lattapon venligst på telefon +45 30358979 eller via mail, så vender han tilbage hurtigst muligt.