Videoer bliver muligvis fremtidens markedsføring, og video-animationer er fremtiden inden for videoproduktion. Fakta – der bliver uploadet 400 timers videoer på Youtube hvert eneste minut. Det er vigtigt at dine videoer skiller sig ud fra de andres, hvis du vil have mere opmærksomhed. Det er næsten ligegyldigt, hvor godt indhold, der er på dine videoer, og det er næsten lige meget, hvor smarte dine salgsargumenter er på videoen. Hvis du ikke har super fantastiske og kvalitets videoeffekter på din video, så vil dine videoer drukne i blandt alle andres, når det kommer til video-markedsføring. Du vil aldrig få den opmærksomhed, du fortjener. Uden opmærksomhed vil dine kunder ikke handle med dig.

Vi vil være fair
Mange virksomheder vil betale den høje pris for animationsvideoer, men vil du også det? Selvfølgelig vil du ikke det. Men du vil heller ikke investere tusindvis af kroner på software som aftereffects. Ikke for at nævne den tid du skal bruge på at lære software at kende.

CMB marketing vil være de første, der leverer højkvalitets animationsvideoer til en lav pris. Vores video- og animation service bringer din virksomhed i en bedre position, når det kommer til videomarkedsføring, uden dine penge går til spilde. Vi har både de bedste erfaringer og værktøj til at lave intro, video logo, transitions, outros, mm.

Som kunde vælger du animationsvideoer fra vores færdige template, der passer til din virksomheds identitet. Vi tilføjer tekst, dit virksomhedslogo og musik til dine animationsvideoer. Således får du en hurtig levering i høj kvalitet.

Konvertere opmærksomhed til handlinger
Tilføje vandmærker og audio, der skaber indtryk, så din virksomheds identitet kommer tilsyne. Her er flere grunde til hvorfor du skal vælge CMB Marketing til at lave dine animationsvideoer:
– Du får høj kvalitets animationsvideoer, der skiller sig ud fra andres.
– Du får animationsvideoer, der sælger dine produkter og service.
– Etablere din virksomhed og dig selv med professionel video markedsføring.
– Giv dine eksisterende videoer et nyt liv og konverterer flere kunder til din forretning med animationsvideoer.
– Spar flere 10.000kr ved at undgå software licens og dyre videobureauer.

Fang opmærksomhed
Høj kvalitets intro
Du kan få exceptionel høj kvalitets intro af animationsvideoer med logo, der fanger dine kunders opmærksomhed.

Dynamiske introer
Unik teknologi, der skaber et budskab, som imponerer dine potentielle kunder.

Sociale handlinger
Brug social videoer til at sprede dit brand og få flere likes.

Til de professionelle
Gør dig selv attraktiv og autoriseret igennem dine videoer. Grafisk overgang designet til at hjælpe dine videoer får flydende og glidende billeder. Dette gør det nemmere for dine kunder at fange budskabet.

Film-udseende
Dine animationsvideoer vil ligne dem, du ser på biograffilm. Dette giver brandværdi.

For iværksættere animationsvideoer for alle
Er du iværksætter eller etableret virksomhed, har du ikke tid, kompetencer eller værktøj til at lave dine egne animationsvideoer, kan du få lavet din første animationsvideo til under 500 kr. Vi gør det med glæde og dette skaber en kæmpe mulighed for, at din virksomhed skaber økonomisk overskud. Bestil inden 1. september 2016 og spar 76%. Kontakt CMB Marketing nu inden prisen stiger. Gå ikke glip af denne kæmpe mulighed for at spare penge på dine animationsvideoer.