VIDEO PRODUKTION & MANAGEMENT

Fra vugge til grav

CMB Marketing Esbjerg har produceret video for flere lokale kunder.

Hvis din virksomhed ønsker at indgå samarbejde omkring video produktion, så skal vi holde et møde, hvor forventningerne afstemmes og planlægges. Vi vil samme afklare de opgaver og udfordringer omkring produktion, til redigering og distribuering af færdige video. Har snakker vi om koncepter, historie, og formål med video.

Formål:

Vores professionelle mål er som regel, at du skal omsætte mere i din forretning. Vores succes er afhængig af at du får mere i return for din investering. Vi laver ikke videoer til kunder og overlader det færdige resultat til tilfældigheder. Vi er med lige fra starten når ideer tager form, indtil du som kunde er tilfreds med resultatet.

Udstyr og setup: 

Vi har professionel udstyr med, og sikrer at produktionen bliver håndteret korrekt og effektivt. Der er både lys, lyd og scene opsætning med i priserne.

 

Redigering:

I redigering vil vi som regel tilføje video logo, intro, speak og baggrundsmusik. På den måde sikrer vi, at videoerne fanger din målgruppe, og sælger dit budskab. Vi bruger teorierne bag markedsføring og branding i redigerings-processen, så det færdige produkt fremstår i høj kvalitet.

Distribution:

Udover produktionen har vi også mulighed for at distribuere dine videoer. Her er nogle få eksempler:

  • Salg og præsentation af produkter og ydelser på hjemmeside
  • Promovere og broadcast af events eller ligende
  • Branding og markedsføring på 35-50 socialemedier
  • Søgemaskineoptimering (Google og Youtube)

 

Case:

Her er et eksempel på et projekt, som vi laver for en lokal fysioterapeut i Esbjerg.
Fysioterapeuten i Esbjerg har etableret egen klinik og har brug for at omsætte mere i hendes forretning. Efter flere måneder med stort set ingen omsætning, kontaktede hun vores konsulent.

Med forretnings-analyse og keywords research for denne kunde, konkluderer vi at kunden har brug for en video omkring graviditets-massage. Inden produktionen sættes i gang, søgte vi en gravid model, som vi vurderede var egnet til vores filmindspilning. Konceptet for denne film var at producere en “short documentary” for at skabe de rette indtryk hos seerne/målgruppen. Der var fokus på trykhed, faglighed og anbefaling. Filmen skal også virke aftentisk uden brug af effekter i redigering.

De færdige film bliver brugt til optimering på søgemaskiner og til salg af klinikkens ydelser på hjemmesiden med onlinebooking. Terapeuten vil gerne vise filmene på hendes hjemmeside, og derfor havde vi også fokus på konvertering af b2c kunder ved hjælp af onlinetidsbestilling muligheder.   

Resultat: 

Kun en måned efter filmene var blevet distribueret, havde klinikken alleredde flere kunder, og omsætning steg med mere end 400% i forhold til måneden før. Dette betyder også, af filmene har effekt på online trafik og på konvertering af de besøgende til kunder via klinikkens hjemmeside. Klinikken kan omsætte ca. 700 kr./nye kunde om måneden. Vi konkluderer her, at der er et stort return i forhold til den lille investering.

Opfølgning:

Kunden har konkluderet, at hun er meget tilfreds med den udvikling, der er sket i hendes forretning og har derfor indgået fastprisaftale med CMB Marketing for at få produceret flere videoer til klinikken. Vi ved godt, at det kræver mere end bare en film. Ofte har vores kunder også brug for at blive set på nettet, og derfor har vi også fokus på SEO med vores video. Projektet skal være en kombination af SEO, grafisk design, hjemmeside og videoproduktion for at kunne optimere omsætningen i en forretning. Derfor er det vigtigt at have en professionel konsulent, der kan styre og lede projektet i den rigtige retning.

Priser: 

Prisen varierer naturligvis alt efter, hvor lang videoen/filmen skal vare.
Der kan forhandles en fastprisaftale, hvor du får flere videoer til lave priser.

Max. 7 min. kortfilm 

  • Opstart, forretningsanalyse, SEO analyse: 600 kr.
  • Produktion: 1.100 kr./dag eks. moms
  • Redigering med speak og musik: 1.200 kr. /dag eks. moms
  • Distribuering af materialet via SEO, Social, hjemmeside: 800 kr. eks moms/ distribution til 30 sider
  • Samlet pris: 3700 kr. eks moms.

Flere og flere vil ha’ filmproduktion:

Vi oplever nu en stor stigning i henvendelser fra vores b2b kunder, der ønsker at lave projekt med os. Vi kan ikke love at alle kan få lavet video film til den samme lave pris, og det er først til mølle princippet. Lige nu har vi meget travlt, og man skal som kunde henvende sig lang tid før inden projektet skydes i gang. Vi planlægger at hyre flere freelance og samarbejdspartnere i den nærmeste fremtid for at imødekomme efterspørgselen fra b2b kunder.

 

Se video fra Lykkefys i Esbjerg

Video er det mest populær og effektive markedsførings online værktøj idag.
Effektivitet af video som markedsføringsværksøj, er blevet bevist og demonstreret gang på gang indenfor de seneste 2 år, men er det ikke snart på tide, at vi ser en udvikling?

Kun 65% af serer ser mere end 1/3 af reklamevideoer, vores video koncept er skabt til at ændre effekten af dette.

En af de bedste måder, hvor du kan opnå stigning i antal kunde emner og salg ud fra den samme trafik du har på din hjemmeside, er at optimere den effektivitet på det som du arbejder med.

Ved at sammensætte en spændende og ararangegeret video oplevelse sammen med kraftfulde værktøjer som “Call to Action,” “Email Opt In”, med mere, kan du gøre din online profil mere effektiv og skabe flere kunde emner til din forretning og der af, lave mere salg og omsætning.